TREDJEPARTSSÄKRING

VI KVALITETSSÄKRAR ERA PRODUKTER 
INNAN LEVERANS – ANTINGEN I VÅRT
KVALITETSCENTER ELLER PÅ ER TILLVERKNINGSENHET

FABRIKSREVISION Vi besöker er leverantör i Kina och granskar efter era önskemål. Vanligast är att genomföra revision  för att se hur leverantören lever upp till era krav och/eller enligt någon specifik standard. Våra revisorer granskar leverantören enligt ISO9001 (Kvalitet), ISO14001 (Miljö) och ISO45001 (Arbetsmiljö).

Resultatet från revisionen redovisas i rapport vilket även inkluderar bilder från fabriken.

PRODUKTREVISION En eller flera produkt/-er som är klara för leverans till kund kontrolleras, mäts och undersöks enligt era önskemål. Produktrevision kan göras på plats hos er leverantör eller på vårt kontrollcenter. Vi granskar även om den är förpackad och märkt enligt gällande specifikation.

Resultatet redovisas i rapport.

KVALITETSKONTROLL För att försäkra sig om att produkterna uppfyller gällande specifikation genomför vi kvalitetskontroll på plats hos leverantör eller på vårt kontrollcenter. Vad som skall granskas bestäms innan och efter granskningen redovisas utfall och evntuella åtgärder vidtas.

Resultatet redovisas i rapport.

PRODUKTIONSKONTROLL Likt kvalitetskontroll genomförs granskning av produkter enligt gällande specifikation. Kontrollen görs hos leverantör och man kan välja att granska alla tillverkningssteg eller specifikt steg. Allt för att upptäcka eventuella fel så tidigt som möjligt för att spara tid och pengar.

Resultatet redovisas i rapport.

VILL DU VETA MER OM VÅRA INSPEKTIONER?

KONTAKTA JOHAN FÄLTH PÅ

johan.falth@checkpointgroup.se
Mobil: +4676 82 83 088

sv_SESwedish
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Read our Privacy Policy for more info.